Változások az MTSZ irodán 2019. február. 13. 08:47

Az adminisztratív feladatok növekedése és a tagszervezetek jobb kiszolgálása érdekében az MTSZ titkárságát két lépésben megerősítették. Tavaly Boronyai István tű. szds. személyében titkárságvezető, az idén Czirok Mária személyében irodai munkatárs erősíti a központi szervezet munkáját.

Csúcson az Alpok és a Kárpátok vízkészlete – Árvízvédelmi felhívás 2019. február. 12. 10:22

Dobson Tibor tű. ddtbk., a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke felhívja az MTSZ tagszervezeteit – az önkéntes, az önkormányzati és a létesítményi tűzoltókat és a különleges mentőszervezetek tagjait – a tavaszi hóolvadásból eredő esetleges árvízi felkészülésre.

Mentési gyakorlat Székelyföldön 2019. február. 11. 14:59

Nyárádremetén, 2019. február 2-án zajlott a Maros megyei önkéntesek számára szervezett mentési gyakorlat, mely többek között az MTSZ támogatásával valósult meg.

Jótékonysági teremlabdarúgó torna Gelsén 2019. február. 04. 16:19

A Gelsei ÖTE 2019. március 2-án jótékonysági teremlabdarúgó tornát rendez, amelyre ÖTÉ-ket és HTP-ket várják szeretettel. A torna bevételének 20%-át a gelsei óvoda kapja.

Melléképület égett le Tényőn 2019. február. 04. 16:08

Tűz keletkezett egy családi ház melléképületében Tényőn, a Petőfi Sándor utcában január 30-án délután.

Minősítő gyakorlaton a nagycenki és a hegykői önkéntesek 2019. február. 04. 15:27

A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok évente minősítő vizsgagyakorlatot szerveznek az önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltó egyesületek szaktevékenységet végző tagjai részére szakmai felkészültségük ellenőrzése céljából. Az ÖTE-k szakmai irányítása és felügyelete a tűzoltási és műszaki mentési tevékenységre, az ehhez szükséges eszközök, személyi feltételek biztosítottságára terjed ki.

Fertőszentmiklósi Egyesület közgyűlése 2019. január. 23. 11:42

A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2019.01.19.-én este 18 órai kezdéssel tartotta meg éves közgyűlését.

NEA 2019-es pályázatok 2019. január. 23. 11:25

Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap 2019. éves, civil szervezetekre vonatkozó pályázatai. 2019. évtől létezik egyszerűsített pályázat max. 200 000,- Ft összeggel, ezen kívül van az összevont pályázat, amely működési kiadásokra és szakmai feladatokra van kiírva.