Szabadtéri tüzek keletkeztek Győr-Moson-Sopron megyében több helyen is 2021. július. 15. 13:06

Több helyen is szabadtéri tüzek adtak munkát szerdán Győr-Moson-Sopron megye tűzoltóinak.

Köszönetnyilvánítás 2021. július. 15. 08:11

Dobson Tibor tű. vőrgy., az MTSZ elnökének személyes köszönetnyilvánítását tesszük közzé a kadarkúti és a sellyei helyreállítási munkálatokban részt vett tűzoltók felé.

III. Kárpát-medencei Önkéntes Tűzoltózenekari Találkozó 2021. július. 14. 20:57

A Magyar Tűzoltó Szövetség a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvánnyal együttműködve, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával, 2021. július 17-én (szombat), Kecskemét Főterén és a közeli utcákban a III. Kárpát- medencei Önkéntes Tűzoltózenekari Találkozó alkalmával, délután 15.00 – 18.00 óra között térzenét szervez.

Rengeteg kárt okozott a pénteki vihar – hatalmas összefogás a helyreállításért 2021. július. 13. 11:41

A pénteki vihar miatt eddig összesen 281 esetben volt szükség a tűzoltók munkájára. Volt, ahol épületek tetejét és kéményét is megbontotta az erős szél, sok helyen pedig a dió és tojás méretű jégeső rongálta meg a házak tetejét. Baranya megyében több, mint háromszáz sérült házról érkezett bejelentés – a legrosszabb Sellyén a helyzet.

X. Országos Kismotorfecskendő-szerelő Bajnokság 2021. július. 12. 08:05

2021. szeptember 11-én, Balatongyörökön kerül megrendezésre a bajnokság tizedik futama.

Kombájn égett Fertőszentmiklósón 2021. július. 07. 18:17

Július 3-án érkezett a riasztás, miszerint Fertőszentmiklós külterületén egy kombájn ég.

Gabonatábla égett Enese külterületén 2021. július. 07. 18:14

Gabonatábla kapott lángra Enese külterületén vasárnap délelőtt.

Gabona és tarló égett Táp határában 2021. július. 07. 18:12

Múlt szerda délután húsz-huszonöt hektárnyi területen kapott lángra gabona-, repcetábla és a tarló Táp határában.