Szakmai egyeztetés a tűzoltás jövőjéért – köszönjük! 2020. augusztus. 25. 08:06

Az elmúlt hetekben a Magyar Tűzoltó Szövetség online felületein apránként osztottuk meg a magyar tűzoltás és az önkéntes tűzoltók jövőjét vázoló szakmai koncepciónk elemeit. Az ezekre született reakciók, hozzászólások, üzenetek egy széleskörű konzultáció alapját képezték – köszönjük mindenkinek!

IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny 2020. augusztus. 19. 18:35

2020. október 3-4-én a Tatai Olimpiai Központban zajlik a IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny.

Merre tovább, Magyar Tűzoltó Szövetség? 2020. augusztus. 17. 09:13

A szervezett tűzoltás és a Magyar Tűzoltó Szövetség idén 150 éves. Az elmúlt 150 év jól példázza: az önkéntes tűzoltók és a Magyar Tűzoltó Szövetség sorsa – a nehézségek ellenére, vagy éppen azért – összeforrt. Ezért dolgozunk azon, hogy a Magyar Tűzoltó Szövetség köztestületté váljon, és sokkal hatékonyabban tudja segíteni az önkénteseket hivatásuk gyakorlásában.

Háztűz Szanyon 2020. augusztus. 13. 17:33

Szany, Dózsa György utcai lakóház melléképülete lángra kapott aug 9-én, ami a szomszédos házakat is, és az épület mögötti erdőt is veszélyeztette.

MTSZ szakmai nap 2020. augusztus. 12. 15:37

2020. szeptember 19-én 10:00–16:30 között zajlik az a tűzoltó szakmai kiállítás, amely az idei, elmaradt Interschutzra szánt újdonságokat is felvonultat.

Az önkéntes tűzoltót sosem fizetjük meg? 2020. augusztus. 10. 15:27

Ha valaki önkéntes tűzoltóként dolgozik, azért cserébe nem vár el fizetséget. Ám a társadalom alapvető érdeke, hogy megteremtse az önkéntesség alapjait – és a kompenzáció nem csak munkabér formájában lehetséges.

Baleset Kimlén 2020. augusztus. 04. 16:45

Kimle belterületén júl. 29-én este közlekedési baleset történt a Hársfa kanyarnál.

Kigyulladt kombájn 2020. augusztus. 04. 16:42

Égő kombájnhoz riasztották a koroncói önkéntes tűzoltókat júl. 29-én este.