VII. Országos CTIF kapocskupa verseny Nagycenk 2019.03.23. 2019. március. 29. 19:26

Nagycenk község Tornacsarnokában 2019. 03. 23.-án került megrendezésre az VII. országos CTIF tűzoltó kapocskupa verseny.

Tűz Győrújbarátnál 2019. március. 26. 10:33

2019. március 21-én 15:17 perckor érkezett riasztás, hogy nagy területen ég a hegyoldal Győrújbarátnál, a Lila hegy környékén.

II. Kárpát-medencei Önkéntes Tűzoltó Zenekari Találkozó 2019. március. 22. 12:53

A Magyar Tűzoltó Szövetség 2019. május 25.-én a Lakiteleki Népfőiskola Alapítvány és a Nemzeti Művelődési Intézet együttműködésével és támogatásával Lakiteleki elhelyezéssel és Kiskunfélegyházán történő fellépéssel megrendezi a II. Kárpát-medencei Önkéntes Tűzoltó Zenekari Találkozót.

XI. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó 2019. március. 20. 08:24

A MTSZ és a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület együttműködésében immár hagyományosan a pilisszentiváni sportpályán 2019. május 4-én zajlik a XI. Országos Tűzoltó Börze és Találkozó.

Beavatkozás a múlt héten 2019. március. 19. 16:12

Március 12-én Hegyeshalmon a Bánya térnél gaz, avar, aljnövényzet gyulladt ki kb. kétezer négyzetméteren.

Március 15-i üdvözlet 2019. március. 18. 08:19

Albert Csabának, a Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Szakmai Egyesülete elnökének köszöntője március 15. alkalmából.

Március 15. 2019. március. 14. 09:15

Nemzeti ünnepünkön emlékezzünk 1848. március 15-re!

ALKOTÓI PÁLYÁZAT 2019 2019. március. 08. 11:35

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. A pályázatra az iskolások a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportban küldhetnek alkotásokat. A pályázat felmenő rendszerű, első körben területi szinten bírálják el a beérkezett műveket. A területi szinten nyertes alkotások az országos versenyben vesznek részt.