Százötven éves a Magyar Tűzoltó Szövetség – videó 2020. október. 05. 19:30

Magyarország Kormánya megbízásából bemutató videó készült a Magyar Tűzoltó Szövetségről, amelyben megszólal Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott és
Dobson Tibor tű. dandártábornok, az MTSZ elnöke is.

Nyitrai Zsolt: mintegy 30 ezer önkéntes tűzoltó van Magyarországon 2020. szeptember. 26. 13:35

Napjainkban Magyarországon csaknem 30 ezren tevékenykednek nem hivatásos, önkéntes tűzoltóként - mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott szombaton a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban, abból az alkalomból, hogy 150 éves a Magyar Tűzoltó Szövetség.

Baleset Répcevisen 2020. szeptember. 24. 19:41

Répcevisen utánfutót vontató személygépkocsi és még két gépjármű ütközött szept. 14-én.

Baleset Szilsárkány és Szany között 2020. szeptember. 24. 19:40

Szept. 17-én este Szilsárkány és Szany között lesodródott az útról és árokba hajtott, majd a szántóföldön állt meg egy autó.

Nagy siker volt az MTSZ szakmai nap 2020. szeptember. 21. 16:02

A járványügyi intézkedések betartásával, sikeresen lezajlott 2020. szeptember 19-én a Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai napja. Annak ellenére, hogy a pandémia veszély miatt néhány külföldi kiállító lemondani kényszerült a programot, a rendezvény végül szép eredménnyel, 464 látogatóval és rengeteg élménnyel zárult.

Baleset Dunaszegen 2020. szeptember. 18. 14:18

Csütörtökön reggel két autó karambolozott Dunaszegen, a Liget és az Országút utca kereszteződésében.

A reformer, akinek két hazája volt – életrajzi kötet gróf Széchenyi Ödönről 2020. szeptember. 14. 14:56

Török és magyar nyelven jelent meg az az életrajzi tanulmánykötet, amely gróf Széchenyi Ödön, a Magyar Országos Tűzoltó Szövetség első elnökének magyarországi és törökországi életútját mutatja be. A kiadvány a Magyar Tűzoltó Szövetség támogatásával készült el.

IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny – elmarad 2020. szeptember. 08. 13:55

A pandémia és az azzal összefüggő csekély érdeklődés okán elmarad az eredetileg a 2020. október 3-4-én a Tatai Olimpiai Központban tervezett IX. Országos Hagyományos Tűzoltóverseny.