Hírek


Vonultak a hegykői, nagylózsi és osli önkéntes tűzoltók

2022-11-20 11:49:19

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délelőtt Pinnyén, az Arany János utca egyik családi házában, ahol gázkonvektorral fűtöttek; egy huszonnégy négyzetméteres, különálló garázs égett csütörtökön délután Osliban, a Kossuth Lajos utcában.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfőn délelőtt Pinnyén, az Arany János utca egyik családi házában, ahol gázkonvektorral fűtöttek. A helyszínre a sopronkövesdi hivatásos, a hegykői és a nagylózsi önkéntes tűzoltók vonultak, akik mérésükkel a gázszolgáltató szakembereihez hasonlóan igazolták a mérgező gáz jelenlétét. A szakember a mérőórát leplombálta, a lakók a fűtést alternatív módon oldják meg. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy huszonnégy négyzetméteres, különálló garázs égett csütörtökön délután Osliban, a Kossuth Lajos utcában. A kapuvári és a csornai hivatásos, valamint az osli önkéntes tűzoltók öt vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületben mintegy száz liter üzemanyagot, továbbá festéket, hígítót és egyéb használati tárgyakat tároltak. A tűzeset során egy ember első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Vissza